Берачи на гъби за Германия

Берачи на гъби за Германия

Описание и изисквания:

Персонал Сървисис” ЕООД е лицензирана компания  за подбор на персонал в чужбина с номер: 2978/04.03.2020. . За ферма в Германия набираме работници, които да берат гъби

Изисквания към кандидатите:

– Да имате навършени 18 години.

– Желание за работа в екип .

– Да може да карате колело.

* Езикът не е задължителен

Информация за работодателя:

– Фирмата е международна и има ферми за гъби в САЩ, Канада и Европа. Компанията е втората най-голяма фирма, която произвежда гъби в света.

Информация за работата:

– Работи се в помещение, в които се намират гъбите. Гъбите растат на легла и се берат от тях. Всяко легло има отстояние от другото и на височина два метра. Всяко помещение за гъбите има механична система, с която се вдигате от леглото на легло. Така, когато берете и свършите едното легло, може да започнете да берете на следващото. От вас се иска набраните гъби да ги нареждаме в касетки, които в края на деня се теглят. Основно се работи на петдневна работна седмица по 8 часа на ден. Винаги има възможност да се работи и повече, но за целта ще трябва да уведомите своите преки началници, за да ви дават повече часове.

На работа се ходи с колело. То се дава и от работодателя и е безплатно. От вас се иска да го поддържате в добро състояние. 

Заплащане:

– Заплащането е 9.51 евро на час-брутоПлаща се на месец, а не на седмица. В края на всеки месец ви се изчисляват работните часове и заплатата се превежда по банкова сметка, която вие сте предоставили на работодателя. Пари на ръка не се дават.

Квартира:

– Фермата осигурява квартири. При пристигане такса за тях не се заплаща. Квартирата се приспада от заплатата.

Транспорт:

– Персонал Сървисис” ЕООД е организира на всеки 15 дни заминаване до Холандия, за одобрените кандидати. Всеки кандидат сам покрива разноските по своето заминаване.

Ние като лицензиран посредник за подбор на кадри сме администратор на лични данни и спазваме стриктно законите на Република България. Всяка подадена кандидатура ще се разгледа конфиденциално.

Ще се свържем с всеки един от одобрените кандидати, които са подали при нас документи.

Кандидатствайте като подадете CV и документи на имейл адрес: george.zidarov@igbgroup.eu, или кандидатствай като попълниш формуляра по-долу: