Берачи на ягоди за Швеция

Берачи на ягоди за Швеция

Описание и изисквания:

Персонал Сървисис” ЕООД е лицензирана компания  за подбор на персонал в чужбина с номер: 2978/04.03.2020. За свой клиент, набираме сезонни работници за 2021 година в Швеция.

Изисквания към кандидатите:

– Да имат 18 години.

-Да владеят английски език.

– Да имат опит в брането на ягоди.

– Валидна здравна европейска карта.

Описание на работата:

– Работи се 5 дни в седмицата, два дни се почива. Работния ден на полето започва в 6 сутринта, продължава до 11. Имате време за почивка и се връщате на работа от 13 часа до 16, за да берете ягоди. Набраните плодове се слагат в касетки, които мениджърите ви раздават за деня. От вас се иска да берете ягодите така, че да имат добър търговски вид и да са подредени в касетите. Всяка касета, която предавате се тегли в края на деня и така ви се записват набраните килограми, които имате за деня. В дните, когато времето не позволява да се работи на полето, който желае може да работи друга работа във фермата, която вашият шеф ви намира. 

Заплащане:

– Заплащането е изцяло по шведското законодателство. Плаща се в шведски крони. За един килограм вие получавате 6.60 крони. Парите ви се превеждат по карта от работодателя. Можете да получите и аванс, който да се удържи от заплатата ви. 

Квартира:

-Квартирата е безплатна и не се заплаща за нея. Тя се поема от работодателя ви.

Всеки работник сам поема пътните си разноски от България до Швеция

Кандидатствайте като подадете CV и документи на имейл адрес: george.zidarov@igbgroup.eu, или кандидатствай като попълниш формуляра по-долу: