Берачи на ягоди за Шотландия

Берачи на ягоди за Шотландия

Описание и изисквания:

Персонал Сървисис” ЕООД е лицензирана компания  за подбор на персонал в чужбина с номер: 2978/04.03.2020. За свой клиент, набираме сезонни работници за 2021 година в Шотландия.

Изисквания към кандидатите:

– Да имат 18 години.

-Да е работил преди това във Великобритания.

– Да имат опит в брането на ягоди.

– Валидна здравна европейска карта.

Описание на работата:

– Работи се 5 дни в седмицата, два дни се почива. Работния ден на полето започва в 6 сутринта, продължава до 11. Имате време за почивка и се връщате на работа от 13 часа до 16, за да берете ягоди. Набраните плодове се слагат в касетки, които мениджърите ви раздават за деня. От вас се иска да берете ягодите така, че да имат добър търговски вид и да са подредени в касетите. Всяка касета, която предавате се тегли в края на деня и така ви се записват набраните килограми, които имате за деня. 

Заплащане:

– Заплащането е 8,72 паунда на час/бруто, а след 48-мия изработен час се плаща по 13,08 паунда.. Пари се превеждат по карта всеки вторник.

Квартира

– Спи се в големи луксозни каравани, които са с по 2-3 стаи. Всяка каравана е оборудвана с кухня, баня и душ. През цялото време на престоя си имате топла вода и ток. Стаите са удобни. В тях се настанявате по двама души. Седмичния наем на човек е 57,40 паунда и се удържа от заплатата ви.

Всеки работник сам поема пътните си разноски от България до Шотландия.

Кандидатствайте като подадете CV и документи на имейл адрес: george.zidarov@igbgroup.eu, или кандидатствай като попълниш формуляра по-долу: