Бояджии за Белгия

Бояджии за Белгия

ПЕРСОНАЛ СЪРВИСИС ЕООД е лицензирана агенция за подбор на персонал с лиценз номер: № 2978 / 04.03.2020 . За свой клиент, набираме бояджии за Белгия :

Изисквания към кандидатите:

– Владеене на немски език.

– Да имате опит по професията поне 1 години

-Да сте на възраст между 20 и 60 години.

-Да умеете да работите в екип.

Информация за работата

– Работи се пет дни в седмицата и два дни се почива. Работния ден е 8 часа. Основно боядивате външни или вътрешни стени на сгради, както и врати и прозорци. От вас се иска да съумявате бързо и лесно да изпълнявате поставените ви задачи. Работата не е сложна,но се иска прицизност, за да са доволни немските работодатели.

Заплащане:

– Заплащането през първия месец е 1400 евро-нето. През втория месец заплатата се вдига със 100 евро и става 1500. На третия месец, ако сте добри в което правите, имате възможност да седнете и да говорите с работодателя, за да работите на квадрат.

Квартира:

Работодателя  съдейства за намирането на квартира. Той покрива разходите по нея. Обикновено това е стая с хладилник, печка, легло, гардероб, както и отделна за вас бяна и тоалетна.

Всеки кандидат сам покрива разноските по своето заминаване.

Ние като лицензиран посредник за подбор на кадри сме администратор на лични данни и спазваме стриктно законите на Република България. Всяка подадена кандидатура ще се разгледа конфиденциално.

Ще се свържем с всеки един от одобрените кандидати, които са подали при нас документи.

Кандидатствайте като подадете CV и документи на имейл адрес: george.zidarov@igbgroup.eu, или кандидатствай като попълниш формуляра по-долу: