Диспечери за Амазон в Германия

Диспечери за Амазон в Германия

Описание и изисквания:

“Персонал Сървисис” ЕООД е лицензирана компания  за подбор на персонал в чужбина с номер: 2978/04.03.2020. За свой клиент, набираме диспечери за Амазон в Германия.

Изисквания към кандидатите:

1. Навършени 21 години.

2. Валидна шофьорска книжна

3. Владеене на немски и руски

* владеенето на английски

Информация за работата:

– Работите на смени в депото на Амазон. Работата е на смени: първа,втора и междинна. Графикът за вашите смени се изготвя със собственика на фирмата.

Работа е на бюро в стая с други диспечер на Амазон. Работите с компютър и отговаряте на кореспонденция по имейл, както и държите връзка по телефона с шофьорите, които са на смяна. От вас се иска всяка сутринта да правите работния график на шофьорите, които ще карат пратките за деня. Следите дали всеки от тях си е натоварил пакетите. Когато шофьорите напуснат депото, наблюдавате техния маршрут в компютъра. При нужда държите връзка с тях по телефона и им помагат в работата.

Вашата работа е 8 часа на ден. Работите 6 дни в седмицата, един ден се почива. Смените ви са първа, втора и междинна.

Заплащане:

-Заплатата ви е 1700 евро/нето. Това е чистата заплатата, която се получава след приспадане на всички данъци и такси в Германия. От фирмата имате и 300 евро бонус, който се дава, ако шофьорите на смяна, които вие навигирате си раздават пратките на време, справят се добре и си вършат работата без проблем. Така с бонуса получат близо 2000 евра.

Заплатата ви се превежда по карта, между 10-15 число всеки месец. През настоящия месец получаваш заплатата си за предходния месец.

Квартира:

– Работодателя съдейства за намиране на квартира, за всеки работник, който няма къде да живее. От вашата заплата плащате наема й.

Ние като лицензиран посредник за подбор на кадри сме администратор на лични данни и спазваме стриктно законите на Република България. Всяка подадена кандидатура ще се разгледа конфиденциално.

Ще се свържем с всеки един от одобрените кандидати, които са подали при нас документи.

Кандидатствайте като подадете CV и документи на имейл адрес: george.zidarov@igbgroup.eu, или кандидатствай като попълниш формуляра по-долу: