Работници за пакетаж на гъби в Холандия

Работници за пакетаж на гъби в Холандия

 Персонал Сървисис ЕООД е лицензирана агенция за подбор на персонал с лиценз номер: № 2978 / 04.03.2020. За ферма в Холандия набираме работници, които да берат гъби

Изисквания към кандидатите:

– Да имате навършени 18 години.

– Желание за работа в екип .

* Езикът не е задължителен

Информация за работодателя:

– Фирмата е международна и има ферми за гъби в САЩ, Канада и Европа. Компанията е втората най-голяма фирма, която произвежда гъби в света.

Информация за работата:

– Работи се в пощение, в които се намират гъбите. Те са на поточна линия. от вас се иска да ги сортирате и подреждате в тарелки, които се опаковат и готови за продажба. Основно се работи на пет дневна работна седмица по 8 часа на ден. Винаги има възможност да се работи и повече, но за целта ще трябва да уведомите своите преки началници, за да ви дават повече часове.

Заплащане:

– Заплащането е 10.44 евро на час-брутоПлаща се на месец, а не на седмица. В края на всеки месец ви се изчисляват работните часове и заплатата се превежда по банкова сметка, която вие сте предоставили на работодателя. Пари на ръка не се дават.

Квартира:

– Фермата осигурява квартири. При пристигане такса за тях не се заплаща. Квартирата се приспада от заплатата.

Транспорт:

– Персонал Сървисис ЕООД организира на всеки 15 дни заминаване до Холандия, за удобрените кандидати. Всеки кандидат сам покрива разноските по своето заминаване.

Ние като лицензиран посредник за подбор на кадри сме администратор на лични данни и спазваме стриктно законите на Република България. Всяка подадена кандидатура ще се разгледа конфиденциално.

Ще се свържем с всеки един от одобрените кандидати, които са подали при нас документи.

Кандидатствайте като подадете CV и документи на имейл адрес: george.zidarov@igbgroup.eu, или кандидатствай като попълниш формуляра по-долу: