Работници за цветарник в Германия

Работници за цветарник в Германия

Описание и изисквания:

Персонал Сървисис” ЕООД е лицензирана компания  за подбор на персонал в чужбина с номер: 2978/04.03.2020. За цветарник в Германия набираме работници, които да съдят цветя и малки дървета в саксии.

Изисквания към кандидатите:

– Да имате навършени 18 години.

– Желание за работа в екип .

– Да може да карате колело.

* Езикът не е задължителен

Информация за работодателя:

– Фирмата е малка семейна фирма, която от години отглежда цвета, малки декоративни дръвчета или храсти, за да ги продава на своите клиенти, които ги отнасят в своя дом или засаждат в двора си,

Информация за работата:

– Работи се както на открито, така и на закрито. За дамите работата е свързана със засаждането на цветята и дърветата по саксиите и избирането на подходящата почва и форма саксия. Мъжете помагат на жените. Вашата работа се състои с изкарването на саксиите пред цветарника, подреждането им в редичка и клиентите да си изберат правилното растение за тях. Може да работите и извънредни часове, но трябва да кажете на своя шеф, че искате.

Заплащане:

– Заплащането е 9.60 евро на час/брутоПлаща се на месец, а не на седмица. В края на всеки месец ви се изчисляват работните часове и заплатата се превежда по банкова сметка, която вие сте предоставили на работодателя. Пари на ръка не се дават.

Квартира:

– Работодателя осигурява квартири. На месец наемът е 180 евро.

Ние като лицензиран посредник за подбор на кадри сме администратор на лични данни и спазваме стриктно законите на Република България. Всяка подадена кандидатура ще се разгледа конфиденциално.

Ще се свържем с всеки един от одобрените кандидати, които са подали при нас документи.