Транжори в месокомбинат в Австрия

Транжори в месокомбинат в Австрия

Описание и изисквания:

Персонал Сървисис” ЕООД е лицензирана компания  за подбор на персонал в чужбина с номер: 2978/04.03.2020. За свой клиент, набираме транжори на свинско и говеждо месо в Австрия.

Изисквания към кандидатите:

– Да имат 18 години.

-Да владеят английски или немски език

– Да имат между 3 до 5 години опит в транжирането на месо.

– Валидна здравна европейска карта.

Описание на работата:

– Работи се 5 дни в седмицата, два дни се почива. Работи се 5 дни в седмицата, по 8 часа на ден. Два дни се почива. Работния ден е на смени, които работодателят определя. Транжира се свинско и говеждо месо, което се отглежда в семейна ферма за животни. Месото се нарязва спрямо изискванията на работодателя. Всеки работник е длъжен да спазва технологичния процес във фабриката. Както да се грижи за своята безопастност и тази на колегите си, по време на работа. Пушене на работно място не се позволява, а само на определените места за тази цел. Личната хигиена трябва да е на ниво, преди и след работа.

Заплащане:

– Заплащането е изцяло по австрийското законодателство. На месец заплатата ви е 2150 евро-бруто. Имате право на тринайста и четиринайста заплата, която се дава от работодателя и всичко това е описано в договор.

Квартира и храна:

-Квартирата е осигурена от работодателя. За нея плащате само 65 евро, а останалите разходи ги плаща вашия работодател. 

Храната е безплатна. За нея не плащате. Тя се поема от работодателя ви. От вас се иска само да работите и да сте коректни в задълженията си.

Всеки работник сам поема пътните си разноски от България до Австрия.

Кандидатствайте като подадете CV и документи на имейл адрес: george.zidarov@igbgroup.eu, или кандидатствай като попълниш формуляра по-долу: