Шофьори на пратки за Hermes в Германия

Шофьори на пратки за Hermes в Германия

Описание и изисквания:
“Персонал Сървисис” ЕООД е лицензирана компания  за подбор на персонал в чужбина с номер: 2978/04.03.2020. За свой клиент, набираме шофьори на пратки в Германия и по-конкретно в град Франкфурт и региона, както и за Леверкузен.

Изисквания към кандидатите:

1. Навършени 21 години.

2. Валидна шофьорска книжна

*Езикът не е задължителен

Информацията за работата:

– Работи се на шест дневна работна седмица, между 8 и 9 часа на ден. Шофира се ван, който ежедневно се зарежда с пратки в депото на Хермес. Сутринта отивате и ви се поверява район. Товарите си пратките в буса и за тази дейност ви се заплаща отделно от депото. След като си натоварите започвате да карате и разнасяте пратките по адреси. От вас се иска да доставите пакетите на хората, които са поръчани и да се отправите към следващия адрес. Вашия маршрут е сложен в навигация, по която вие се движите и следвате маршрута си. Дейността ви се следи от диспечер в депото на Хермес, който може да ви съдейства, ако имате трудности и не може да намерите някой адрес. Когато работата приключи буса се оставя в депото, а ако работодателя разреши може да го използвате като личен, но след работно време сами си заплащате горивото.

Заплащането е на пратка. Плаща ви се по 0.60-0,70 евроцента-НЕТО и така вие имате стимул да карате пратки ежедневно, за да правите повече пари за вас. Ако някой иска да работи повече и да закара повече пратки никой няма да ви спре, защото тези пари са си за вас.

Заплата се получава на между 10-15 число на всеки следващ месец. Квартирата се удържа от заплата.

Ние като лицензиран посредник за подбор на кадри сме администратор на лични данни и спазваме стриктно законите на Република България. Всяка подадена кандидатура ще се разгледа конфиденциално.

Ще се свържем с всеки един от одобрените кандидати, които са подали при нас документи.

Кандидатствайте като подадете CV и документи на имейл адрес: george.zidarov@igbgroup.eu, или кандидатствай като попълниш формуляра по-долу: