Куриери на Амазон за Германия

Описание и изисквания:

„Персонал Сървисис“ ЕООД е лицензирана компания  за подбор на персонал в чужбина с номер: 2978/04.03.2020. За свой клиент, набираме шофьори на пратки в Германия и по-конкретно във Франкфурт и региона и региона:

Изисквания към кандидатите:

1. Навършени 21 години.

2. Валидна шофьорска книжна

*Езикът не е задължителен

Информацията за работата:

– Работи се на шест дневна работна седмица, между 8 и 9 часа на ден. Шофира се ван, който ежедневно се зарежда с пратки в депото на Амазон във Франкфурт. Започвате да карате сутрин и задължително работите по 8 часа. Мениджърите ви проверяват район, в който оперирате. Дава ви се навигация, в която е вкаран района, в който ще карате. В програмата й са вкарани всичките стопове, където ще доставят пратките за деня. А от вас се иска да карате по зададения маршрут. Всяка вечер бусът остава в депото и на сутринта го вземате обратно.

Заплащането 1700 евро на месец, нето. Имате право на 300 евро бонус, който ви се дава всеки месец. Заплата се получава на между 10-15 число на всеки следващ месец. Квартирата се удържа от заплата.

Ние като лицензиран посредник за подбор на кадри сме администратор на лични данни и спазваме стриктно законите на Република България. Всяка подадена кандидатура ще се разгледа конфиденциално.

Ще се свържем с всеки един от одобрените кандидати, които са подали при нас документи.

Кандидатствайте като подадете CV и документи на имейл адрес: george.zidarov@igbgroup.eu, или кандидатствай като попълниш формуляра по-долу:

    Куриери на Амазон за Германия
    Към началото